Ajankohtaista

 

Kesäteatteriin

Lähde Vuokonjärvelle kesäteatteriin "ROLLAATTORI  KAPINA" -esitykseen sunnuntaina 15.7.2018 klo 13.00 näytökseen . 

Linja-auto: Eno (Kaltimonkoski) klo 11:00, Uimaharju (Teboil) klo 11:15. Vuokonjärvi 12:30. Reitti kulkee Ahvenisen ja Romppalan kautta. Kyytiin pääsee sovitusti myös matkan varrelta.

Matkan hinta 32€/hlö; sis. kuljetus, kahvitus, pääsymaksu.

Vuokonjärvi on tullut suosituksi kesäteatteripaikaksi laadukkaan ohjelmansa ansiosta.

Hyvät puitteet esityksen seuraamiseen luovat katettu katsomo, selkänojalliset penkit, rinnemaasto/auditorio tyyppinen tunnelma, järvenranta maisema ja ystävällinen palvelu.

Lisätiedot ja sitovat ilmottautumiset 15.6. mennessä Matille p. 040 5449816.

Tervetuloa mukaan!

 

Keskiviikkoisin kerho Villa Koivurannan kerhohuoneella, Keskustie 5,  klo 12.00, ellei muuta ole ilmoitettu. ( katso tapahtumista lisää jäsenkirjeestäsi )

Tervetuloa mukaan toimintaamme.

TURVALLISUUSASIAA

 

18.4.2018 kerhossamme tuli esille hyvinkin ajankohtaista asiaa, koskien turvallisuutta. Uusi jäsenemme Soini Korhonen esitteli tärkeitä kohteita kodin turvallisuuden parantamiseksi. Yhtenä vakavana uhkana on erilaiset häiriökäyttäytyjät, jotka voivat yhtenä päivänä olla sinunkin ovellasi. Hyviä ratkaisuja tällaisten ei-toivottujen henkilöiden sisäänpääsyn ehkäisemiseksi ovat esim ovisilmä sekä turvaketju ovessa. Ovisilmää on saatavissa myös kameravalvonnalla varustettuna. Tietysti asunnon normaalit lukitukset kannattaa pitää ajantasalla. Ja asukkaan ollessa esim matkalla, asunto on syytä pitää asutun näköisenä, ja mikäli mahdollista kertoa esim naapureille, että pitävät silmällä asuntoa.

Paloturvallisuuteen kannattaa kiinnittää huomiota pitämällä pakolliset palovaroittimet toimintakunnossa. Hyvä muistisääntö on se, että 11.2. on varoittimien soveltuva tarkistuspäivä, sen muistaa 112 hätänumerosta. Sammutuspeite on edullinen turvavaruste, eikä pieni vaahtosammutinkaan ole kovin suuri kustannus. Siitä on hyötyä etenkin sähköpalojen sammutuksessa, johon ei vesi sovellu.

Yksi tärkeä turvallisuuteen liittyvä asia on, että ei anna kenellekään pankki- tai henkilötunnuksiaan puhelimitse. Poliisi ja pankki eivät niitä tällä tavoin tiedustele.