Kesää kohti 8.5.2019

8.5.2019 vietimme kevätkauden päättäjäisiä Uimaharjun urheilukeskuksella. Kevätkauteen liittyi vielä seuraavan viikon (15.5.) retki Paukkajalle, jonne lähtijät kirjattiin ylös ja sovittiin kyydityksistä ja muista järjestelyistä.

Päivä aloitettiin yhteiskuvalla ja -laululla; "Miks leivo lennät Suomehen".  Sää oli aurinkoinen, joskin viileä. Edellisen viikon takatalven jäänteet vielä viilensivät myöskin ilmaa.

Yhdistyksen tarjoamien pullakahvien lisäksi jokainen voi grillata makkaraa ja nauttia grillikodan tuomasta tiiviistä tunnelmasta.

Liikuntakampanjan lomakkeiden viimeisenä palautuspäivänä arvottiin kampanjaan osallistuneiden ja kupongin palauttaneiden kesken pientä kannustinta tuleviin kampanjoihin ja omaehtoiseen liikkumiseen.

Edessä on muutaman kuukauden kesätauko kerhokokoontumisista. Kuitenkin kesälläkin tapahtuu. Seuraa ilmoitteluamme Pielisjoki -seudussa ja täällä kotisivuilla. Suunnitteilla ainakin kesäretki. (teatteri tms).

Eläkkeensaajat lehdessä tietoa EKL:n valtakunnallisista tapahtumista ja retkistä. Mikäli sinulle ei tule Eläkkeensaajat lehteä, kotisivujen ylläpitäjällä samoin kuin Uimaharjun apteekissa ja kirjastolla on saatavana ko. julkaisua.

4.9.2019 klo 12 aloitetaan kerhotoiminta tutusssa paikassa Villa Koivurannan kerhohuoneella. Tervetuloa.

Hyvää ja lämmintä kesää.